Derfor er energimærkning af huse vigtigt! - Kontor industriens hus
Energimærket viser, i hvor god energimissægt stand dit hus er så hvis du overvejer at sælge er dette en nødvendighed ✓Læs mere om det her!
15680
post-template-default,single,single-post,postid-15680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Derfor er energimærkning af huse vigtigt!

Energimærkning af huse

Derfor er energimærkning af huse vigtigt!

Der er mange som nyder sommerens sol, især fordi der ikke er nogle problemer med huset. Derfor tilbringer mange tid i haven, men de glemmer at se huset efter, for der kan ske mange ting om sommeren, som man desværre først opdager om vinteren. Om vinteren er det meget sværere alt løse, for der spiller frost, sne og slud en stor rolle, især på det tempoet bliver hårdt ramt, da det hele bliver meget mere besværligt. For at finde problemer, så kan en god løsning være en god løs af energimærkning af huse være en rigtig god ide, for når man for lavet sådan en, så skal huset gås efter, hvis man ikke allerede har en eksisterende rapport af huset.

Hvad bruger man en energimærkning af huse til?

En energimærkningEnergimærkning af huse af huse bruges dog ofte hvis man gerne vil købe et hus, for så kan man gå ind og aflæse prisen på forbruget, og regne ud hvor dyrt det er at bo i huset, for en ting er købsprisen og andet er forbrugt. Det fungere så at sige ligesom, hvis man har en bil, for der handler det både om købspris og forbrug. Er du derimod sælger, så er det en god ide at få lavet en masse rapporter inden, for de kan hjælpe dig med, at finde en masse problemer, som rent faktisk nemt kan løses. Dermed kan du få en god energimærkning af huse i sidste ende, som vil gavne dig, for så stiger prisen på dit hus, når du skal sælge det.

Hvornår skal man lave energimærkning

Når manEnergimærkning af huse bygger et nyt hus, så skal man også have lavet en energimærkning, men det er ikke det eneste, for når man laver den her energimærkning, så skal man levere en lang række ting, som nævnt nedenunder:

  • Situationsplan
  • Facade tegninger
  • Plantegninger
  • Snit med beskrivelse af konstruktionsopbygninger
  • Energidata på vinduerne –står gerne på følgeseddel eller faktura
  • XML-fil – opdateret energirammeberegning
  • Byggetilladelse​​
  • Indreguleringsrapport på et eventuelt ventilationsanlæg

 

Alt dette er dog oftest noget, som du har når du bygger et hus, så det er ikke noget, som du kommer til, at skulle bruge mange timer på at løse og finde ud af fordi du skal ringe rundt. Du skal bare skaffe de her tegninger, planer og rapporter, som du højst sandsynligt har liggende på dit kontor eller gemt væk i et skab.

Har du en bygning som er over 1000 kvm. så skal du også have lavet en energimærkning. Alle krav og betingelser kan du finde inde på energistyrelsens hjemmeside og evt. ringe hvis du har spørgsmål som ikke bliver besvaret ved at tage et kig forbi deres side.

Energimærkning af eksisterende huse

Har du en bygning som du vil sælge og gerne vil have lavet en energimærkning, så skal du jo selvfølgelig have lavet energimærkning af huse. Dog er det meget nemmere end med nybyg, for her skal man aflevere langt færre tegninger og planer. Dette er blandt andet fordi man har en anden måde at lave energimærkning af huse, når de er flere år gamle, for de er ikke bygget på samme måde som nyere huse.

No Comments

Post A Comment