Er du træt af ulæselige lønsedler? | Online tidsregistrering
15828
post-template-default,single,single-post,postid-15828,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Drop papiret med online tidsregistrering

Spar tid med online tidsregistrering

Drop papiret med online tidsregistrering

Verden har udviklet sig rigtig meget teknologisk gennem de seneste år. Det har sat tydelige spor på måden, som vi lever på. Der er rigtig mange ting, der er blevet meget lettere grundet nye teknologiske forbedringer. Det kan både være i fritiden, i skolen og på arbejdet. På arbejdet er det fx blevet muligt at lave online tidsregistrering. Læs med her og lær meget mere om online tidsregistrering

Teknologien gør hverdagen lettere

Verden er som sagt blevet meget mere teknologisk, og det har medført nye opfindelser, som gør vores hverdag meget lettere. Ikke blot i fritiden, men også i skolen og på arbejdet. Førhen skulle man notere alle sine arbejdstider i hånden på et stykke papir. Dette medførte rigtig tit problemer, da skriften måske kunne være svær at læse. Derudover kunne det også nemt ske, at papiret blev væk. Derfor endte folk ofte med at få en forkert løn. 

Sådan behøver det ikke at være længere. Det er nemlig blevet muligt at lave online tidsregistrering i sin virksomhed. På den måde kan medarbejderne i virksomheden altså nemt indberette deres i en app eller på hjemmesiden. Det hele foregår elektronisk, så der kan altså ikke opstå fejl. Man slipper altså for den grimme håndskrift og for at papiret bliver væk. Online tidsregistrering kan altså være med til at forebygge irriterende problemer i virksomheden samt spare personalet tid. 

Hvorfor bør du vælge online tidsregistrering?

Der er rigtig mange gode til at vælge online tidsregistrering. Den første grund blev beskrevet ovenfor. Man slipper problemer med forkert løn eller lignende, da problemer som fx grim håndskrift og papir der bliver ikke længere er et problem. Men det er ikke det eneste. Man får nemlig rigtig mange andre muligheder også. 

Det bliver fx muligt at indtaste andre ting også. Hvis man fx har en madordning på arbejdspladsen, kan man blot krydse den, også trækkes der automatisk fra lønnen. Til sidst er det muligt at integrere tidsregistreringen med en automatisk lønoverførsel. På den skal medarbejderne altså selv indtaste deres antal timer, og derefter vil der automatisk blive udbetalt løn. Dette kan være med til at spare rigtig meget tid virksomheden, som kan blive brugt på andre og mere vigtigt opgaver i virksomheden. 

3 grunde til at skifte til online tidsregistrering: 

  • Slip for det fysiske papir
  • Indtast andre ting som fx madordning
  • Integrer tidsregistreringen med et automatisk lønsystem
Undgå irriterende fejl med online tidsregistrering
No Comments

Post A Comment