Få en aktiv hverdag med en El scooter - Kontor industriens hus
En el scooter kan være et fantastisk hjælpemiddel hvis du har gangbesvær, men stadig gerne vil kunne klare alle dine dagligdags ting selv. Læs mere her
15672
post-template-default,single,single-post,postid-15672,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Få en aktiv hverdag med en El scooter

Få en aktiv hverdag med en El scooter

Kært barn har mange navne

Om man kalder det en El scooter, handicap knallert eller elektrisk scooter, så kan man ikke komme udenom, at det er en fremragende transportmulighed, der kan være til en kæmpe hjælp i hverdagen. I takt med at man bliver ældre, kan man opleve at man får gangbesvær. Nogle vælger blot en stok eller en rollator til at støtte sig op ad, men hvis man blot har et mindre kørselsbehov, kan man lige så godt investere i en el scooter. En el scooter gør det muligt at have en aktiv hverdag, på trods af at man ikke har mulighed for at gå meget rundt. Med en el scooter er ens gangbesvær ikke længere et problem, der hæmmer en i at føre et aktivt liv. Der findes et hav af forskellige modeller på markedet, så man kan finde en model, der passer til lige netop ens behov.   

 

Forskellige modeller

Der findes el scootere til enhver lejlighed. Når man skal ud og investere i en el scooter, er der en række ting, som man bør tænker over inden. Det er først og fremmest værd at overveje, hvilket terræn man skal køre rundt i. Skal man eksempelvis hovedsageligt køre rundt i en by, så skal man vælge en anden el scooter, end hvis man skulle køre rundt på kuperet landskab og grusveje. Bor man i en by, hvor der er mange bakker, bør man også undersøge, om man skal have en el scooter med en kraftigere motor. Nogle af de mest populære former for el scootere er:

  • 3-hjulet el scooter
  • 4-hjulet el scooter
  • Sammenklappelig el scooter
  • El scooter til høj brugervægt

 

Karma el scootere:

El scootere fra Karma er yderst populære, da de er meget stabile og giver stor køreglæde. De stabile scootere gør at forbrugerne oplever stor tryghed ved køretøjet, hvilket er uhyre vigtigt, når man skal anvende en el scooter. Ofte skal en el scooter også bruges i trafikken i byer, derfor er det vigtigt, at føreren af el scooteren føler sig tryg i sin kørsel. Dette medfører nemlig at de andre bilister i trafikken også føler sig trygge. En anden grund til at Karma el scootere er så populære er, at de tilbyder et stort sortiment af tilbehør, som kan påmonteres til ens behov. De driftsikre Karma el scootere har nogle af de bedste batterier på markedet, hvilket gør det muligt for indehaverne at få en aktiv og sjov hverdag. De mest populære modeller fra Karma er:

  • Karma 731
  • Karma 737
  • Karma 737L
  • Karma 741
  • Karma 747

Hvis man ikke ved, hvilken model man skal vælge, så tilbyder mange udbydere ofte at sende en erfaren konsulent hjem til en, som kan vejlede en og demonstrere udvalget af el scootere. Her har man mulighed for at afprøve de forskellige modeller, så man i samarbejde kan finde den bedste model. Dette betyder også, at man ikke behøver at bekymre sig om, hvordan man kommer hen til forretningen. Ofte er denne demonstration gratis og uforpligtende, så hvis man ikke finder den el scooter, som man leder efter, så er man ikke forpligtet til at købe en.

No Comments

Post A Comment