Lær mere om træfældning pris og fremgangsmetode her - Kontor industriens hus
15720
post-template-default,single,single-post,postid-15720,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lær mere om træfældning pris og fremgangsmetode her

Lær mere om træfældning pris og fremgangsmetode her

Har du for nyligt investeret i en ny bolig, hvor nogle træer blokerer for din udsigt, eller købt en grund hvor du egentlig er begyndt at være lidt utilfreds med det store egetræ midt i haven? Du er ikke den eneste med det problem. Mange danskere er hver dag utilfredse med visse træer, som enten forstyrrer en udsigt, står upraktisk eller ganske simpelt er blevet mindre kønne at se på. Med lidt hjælp fra mennesker med ekspertise for faget, kan træerne simpelt og til gode priser fældes og fjernes, så et stort træ ikke længere behøver at blokere din gode udsigt. Læs videre i dette indlæg og find blandt andet ud af flere oplysninger omkring priser på fældning, så vel som fremgangsmetoden de forskellige udbydere rundt i landet benytter!

Hvordan foregår fældning af træer?

Har du af og til undret dig over, hvordan fældning af træer egentlig foregår? Det vil jeg prøve at forklare så godt som muligt. Først skal man udføre det, der kaldes et retningsbestemt forhug. Dette topsnit kommer til at være årsagen til at træet vælter den vej, det gør. Det er vigtigt ikke at hugge hele vejen igennem stammen – man lader altså træet vælte selv. Ca. 3-5 cm. fra det førnævnte forhug, som også kaldes fældekammen, skal fældeafsnittet stoppes. Det er altså mere teknisk end blot at save et træ midt over. Har man ikke fuldstændig styr på, hvor der skal saves på hvilke tidspunkter, kan situationen hurtigt ende ude af kontrol. Dette er der desuden regler omkring, for at sikre omkringværendes menneskers sikkerhed.

Hvad ligger træfældning priser på?

Din træfældning pris afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest har træets størrelse selvfølgelig en omfattende betydning for prisen. Udover at give et estimat på træets længde før savning, måles træet også efterfølgende for at få det præcise tal. Herudover spiller det også en rolle, hvordan træet hælder, og hvilket platform træet er placeret på. Dette vil selvfølgelig alt afhængigt af situationen gøre arbejdet mere eller mindre besværligt, hvilket forklarer prissvingningerne. Det er væsentligt at bemærke, at der kan være nogle ekstra udgifter i forbindelse med træfældning. Dette bør aftales inden arbejdet begyndes. Her kunne eksempelvis være tale om at skille sig af med det fældede træ. 

Lad eksperter hjælpe dig på vej

Træets pris kan også afhænge af, hvad det er for et træ. Det har noget at gøre med, hvorvidt stammen er udformet og har brug for særlige redskaber. Hele processen er et forholdsvist delikat område at bevæge sig ud på, hvis man ikke har megen forstand på træfældning – i særdeleshed, hvis der er tale om større stammer, som kunne gå hen og påføre skade på omgivelser. Har du altså nogle træer i vejen for din udsigt eller andet, vil du gøre dig klogt i at kontakte folk der kender til området, og desuden har styr på lovmæssige forbehold, man muligvis ikke selv tænker på som det første inden fældning af et træ. Ærgrer du dig over et træ der er i vejen for din udsigt, har du nu rig mulighed for at finde frem til den helt perfekte hjælper for dig!

No Comments

Post A Comment