Den perfekte drikkedunk til hund - Kontor industriens hus
15840
post-template-default,single,single-post,postid-15840,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Den perfekte drikkedunk til hund

Den perfekte drikkedunk til hund

Vi kender det fra os selv: vand er et must i løbet af dagen – og det samme gør sig faktisk gældende, når vi er ude. Vi, som mennesker, har altid mulighed for at have vand tilgængeligt for os. Det gælder, når vi er hjemme, ude eller på længere ture. 

Vi har mulighed for at enten tage et glas vand eller købe et, når lysten og tørsten melder sin ankomst. Men sådan er det ikke helt for vores små pelsede bedste venner. De har ikke samme muligheder som os, og derfor vi er konstant nødt til at have vand tilgængeligt for dem, så de ikke dehydrerer. Dette gælder specielt, når vi ude i det fri med og gå ture. Derhjemme har de skålen med vand, men udenfor er der ikke. Derfor bør du overveje en drikkedunk til hund, som I altid kan have med på gåturen, køreture eller noget tredje. 

Det skal du se efter, når du skal have en drikkedunk til hund

Størrelsen

Størrelsen er en god ide at være opmærksom på. Du kender bedst din hunds behov og hvor lange ture I plejer at være på. Har du brug for en, der kan indeholder over 200 ml? Skal I op på hvert fald 500 ml? Det er nemlig ikke meget værd, hvis du med en lille drikkedunk til hund, allerede har tømt den efter første pause og der stadig er masser af timer tilbage i varmen. Så tænk over, hvad det er, du skal bruge den til og hvor meget din hund drikker i løbet af en dag. 

Funktionaliteten 

Der findes et hav af drikkedunke til hunde derude. Det betyder også, at der findes rigtig meget forskelligt og drikkedunke, der kan forskellige ting. Nogle er helt almindelige drikkedunke, som minder om den, du plejer at have med i fitness. Men du kan også få drikkedunke til hund, som er med låg, der kan slås ud som en skål, din hund kan drikke af. Der findes også drikkedunke, der er delt op i 2, så du i den ene side kan have vand og den anden side lidt foder. Der findes altså et hav af typer og du skal blot finde ud af, hvad der vil passe bedst til jeres behov. 

Designet 

Designet er ikke super vigtigt, men er mest for din egen skyld, at den er på listen. Vælg en, du synes er pæn og som du gerne vil vise frem, når I er på ture. 

No Comments

Post A Comment