Sådan bygger du en bedre relation til din partner - Kontor industriens hus
15833
post-template-default,single,single-post,postid-15833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sådan bygger du en bedre relation til din partner

Sådan bygger du en bedre relation til din partner

 

Mange mennesker ønsker at komme tættere på deres partner. Både for at kunne tilbringe mere tid med partneren, men også for at kunne nyde tiden bedre, og for at kunne værdsætte hinanden mest muligt.

Kærligheden er vigtig, men i et langvarigt forhold er der også behov for at arbejde aktivt på tingene. Her er nogle måder at bygge en bedre relation til din partner.

Planlæg flere aktiviteter

Jo flere aktiviteter sammen, jo tættere bliver jeres relation. I et parforhold handler det i høj grad om at få nogle gode, fælles oplevelser.

Nogle oplevelser kommer helt af sig selv, men det er en god idé at være på forkant og tage initiativet. Så kan I nemlig opleve meget mere sammen. Det er en rigtig god idé at planlægge nogle særlige ting engang imellem. For eksempel en lækker ferie eller bare en hyggelig middag derhjemme. Bare noget særligt som kan huskes.

Her er der selvfølgelig tale om alle former for aktiviteter, der skiller sig ud fra den almindelige hverdag. Det vigtigste er, at I laver ting, som I begge kan lide, og at oplevelserne sker sammen. Det gør de fleste personer gladere at tilbringe noget kvalitetstid med partneren, så planlæg endelig en håndfuld spændende aktiviteter og se, hvordan det går!

Vis ofte din interesse i partneren

Generelt fungerer et parforhold bedst, hvis der er en gnist mellem personerne. Men den gnist varer ikke altid ved af sig selv. Med tiden er der mange, som begynder at fokusere på andre ting, og som glemmer gnisten.

Derfor er det vigtigt at vise interesse i partneren ret hyppigt. På den måde holdes forholdet varmt. Giv rigeligt med kys og kram for fysisk at få en bedre relation. Men tag dig også tid til at lytte, tale og være opmærksom på partnerens følelser. Både det fysiske og det følelsesmæssige er vigtigt.

Gør flere ting for din partner

Lidt i forlængelse af foregående punkt har vi dette: Nemlig at gøre flere ting for partneren.

Her menes der små positive ting i hverdagen. Små komplimenter, at klare lidt praktiske ting, at give en overraskelse i ny og næ, samt vise at du tænker på din partner, når I ikke er sammen.

Det opbygger og forbedrer nemlig også relationen mellem jer. Du vil også opleve, at jo mere du gør for din partner, jo mere vil din partner normalt også gøre for dig. Sådan er det i hvert fald blandt de fleste par, så længe kærligheden ellers er på plads.

Parterapi er en kilde til gode råd

Parterapi er en service, der kan benyttes af alle typer af par. Formålet med parterapi er egentlig bare, at begge parter i forholdet kan komme tættere på hinanden og eventuelt arbejde på problemer i forholdet. Der er fokus på samtale, og I kan begge få gode råd til at blive bedre partnere for hinanden. Parterapi kan både omhandle dynamikken i hverdagen, men terapien kan også fokusere specifikt på livet i soveværelset eller noget andet, som I ønsker at sætte fokus på.

Sådan foregår en session – læs artiklen i henvisningen, hvis du er nysgerrig og gerne vil vide, hvordan det hele egentlig foregår. Det er der nemlig mange, der ønsker at vide fra start. På den måde ved du også, hvad du og din partner kan forvente, hvis I vælger at begynde til parterapi.

No Comments

Post A Comment