Vin online er blevet et kæmpe hit! - Kontor industriens hus
15740
post-template-default,single,single-post,postid-15740,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vin online er blevet et kæmpe hit!

Vin online

Vin online er blevet et kæmpe hit!

I mange år har vi drukket vin i Danmark, når vi har haft venner og familie på besøg. Det er en lækker drikkelse, som mange foretrækker i stedet for øl, da der er mere smag i. Det har betyder, at der har stået en såkaldt vinekspert i diverse supermarkeders vinafdelinger. Desværre er det ikke alle af disse såkaldt vineksperter, som i virkeligehed har styr på alle vine. Mange af dem prøver at sælge dig en vin, hvor der er en stor avance på, så at butikken kan tjene en masse penge. Derfor er det blevet lave webshop, hvor man kan købe vin online.

Blandt disse webshops finder du Mevino, som selv udvælger at de vin de sælg. Vin på bestilling er altså gået hen og blev et helt nyt marked, og derfor skal man sørge for at være forsigtig, når man er ude at handle. Hos Mevino kan du dog være sikker på at de har god vin online. De har et bredt og godt netværk af vinbonder, som producerer god vin, som er værd at betale sig fra. Når man køber vin på Mevino, så er vinen også ren og bio, natur eller økologisk. Det betyder, at din vin er langt sundere for din krop, end den du køber i supermarkedet. Med andre ord, så har de gjort det op med de flotte vinetiketter, som ser godt ud på flaskerne, selvom de ikke smager fantastisk.

Vin online

Når du køber vin online, så kan du lave en bestilling på vin. Det betyder, at det blot er engangs, hvis jeg må have lov til at kalde det sådan. Du får altså kun en pakke, men stadig med lækker vin. Dette kan bruges, hvis man ønsker at holde et arrangement, da man så skal bruge nogle specielle vine, som passer godt til sammenhængen.

Ønsker man jævnligt at modtage vin, så kan man istedet købe et vin abonnement. Hvis man hos Mevino køber et vinabonnement, så får man hver måned en pakke med utrolig lækre vine. Når man skal i gang med et vinabonnement, så er der fire følgende trin:

  1. Bliv abonnent
  2. Vælg din kasse
  3. Få den leveret
  4. Nyd den

 

Før man kan få noget vin, så skal man købe sig et abonnement. Når dette er gjort, så vælger man hvilken løsning/pakke, som man godt kunne tænke sig. Her finder man priser helt nede fra blot 269 kr. Der findes tre følgende forskellige kasser:

  • Økologisk
  • Classic
  • Luksus

 

Du kan altså få lige den slags vin, som passer til årstiden. Udover at der findes disse tre forskellige pakkeløsninger, så kan man også vælge, om man vil have 2, 4 eller 6 flasker vin. Det valg er op til dig, og skal helst ligge op ad, hvor meget i drikke normalt, da det er vine, som passer til årstiden.

No Comments

Post A Comment